CV Stylist

Voelt u zich uitgerangeerd? Alleenstaand? Positie verloren?

Als CV stylist ben ik er op uit om u  weer op de rails te krijgen met een modern CV. Een CV waarbij elke werkgever binnen 5 seconden de context kan zien en waarde te halen valt.

95% van de CV’s die ik als professional onder ogen krijg geeft geen autoriteit aan uw jaren van waardevolle ervaring!  Dat is toch zonde? U verdient het om gezien te worden als waardevolle expert in de dingen die u gedaan heeft!

Als CV stylist kijk eerlijk naar wie u bent, hoe u over komt, waar u op uit bent, uw motivatie, ervaring , vaardigheden en opleiding.

Hier is de deal:

1. DIGITAAL: U zend mij uw huidige CV op mijn e-mail: info@frankminderman.nl en betaalt slechts 27,95 euro vooruit op onderstaande betaalrekening. U krijgt van mij hierna verdere instructies via een vragenformulier naar aanleiding van mijn eerste analyse. U zend dit retour en u krijgt een CV op basis van uw eigen input.

2. PERSOONLIJK: U zend mij uw huidige CV en de gewenste bezoeklocatie, datum en tijd op mijn e-mail: info@frankminderman.nl en betaalt slechts 57,95 euro p.u consult vooruit op onderstaande betaalrekening. U krijgt van mij hierna een bevestiging. Vervolgens kom ik bij u langs en samen bespreken/bepalen wij binnen het consult de aanpassingen. Elk mogelijke volgende extra uur kost u hier bovenop dan de helft, dus 2 uur voor 86,90 euro.

BETALEN

T.n.v. F. Minderman

NL11 INGB 0003 3882 26

What do you want to do ?

New mail

Geef een reactie