FRANK

ALS MOTIVATOR WIL IK HET BESTE UIT JE HALEN. Ik heb een rotsvast geloof in de je verborgen kwaliteiten. Wie je werkelijk bent. Diep binnenin. . Jouw drijfveren, kracht en wensen zichtbaar maken. Iedere dag raakt het me weer en vind ik het fijn hierin te coachen. Lekker eigenwijs en out of the box, betrokken met humor. Ik vind altijd de verbinding die autoriteit geeft aan jouw status als expert.

Frank koppelt jou aan nieuwe mogelijkheden en uitdagingen!  Ben je er op uit om in het leven jouw passies en potentie benutten?

Graag wil ik mensen  laten profiteren van mijn diensten zoals:  waardevolle duurzame kennis, ervaringen en inzichten waardoor veranderingen mogelijk worden. Frank is een trainer met de kracht van verbinding en verbeelding! Ik verbind mensen,  diensten, producten, concepten en ideeën zo aan elkaar, dat het je gegarandeerd meer op gaat leveren dan je dacht. Frank heeft een expertstatus met 10 jaar Trainings-ervaring, 15 jaar Coachings-ervaring, 8 jaar Vakfotografie-ervaring en 30 jaar Missie-ervaring. Als je ondernemend bent en er op uit bent om voor veranderingen aan te pakken kijk dan verder!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>