MOTIVATION Coach

cirkel

Oplossingen & Bevrijding!

Wil je een eerlijk gesprek over je levensvragen, kansen op een nieuwe relatie, klanten of een baan? Wil je succesvol worden en gelukkig zijn?

Voor mensen die worstelen met deze vragen is het vaak prettig om coachingsgesprekken te voeren met een onafhankelijke coach die als klankbord kan dienen voor kwesties die in het verleden speelden en nieuwe stappen in de toekomst coacht met als uitgangspunt dat verandering altijd mogelijk is.

Frank is al 20 jaar een veelzijdige  expert in het zoeken naar oplossingen. Samen met jou opent hij de schatkist van zijn beroepservaring.

Wat is personal coaching?

Personal coaching richt zich op alle aspecten van het leven zoals; (persoonlijke) relaties, werk, fysiek en geestelijk welzijn, spiritualiteit en financieel. Je kan duidelijkheid krijgen over zaken die je kwijt bent geraakt of geen controle meer op hebt.  Er kunnen ook zaken of omstandigheden zijn die een grote inpact op je leven gehad maar die nog steeds geen plaats hebben gekregen. Bijvoorbeeld baanverlies, verlies van een dierbare,  een ernstige ziekte, echtscheiding, angst of schuldgevoel…Personal coaching kan op dan actiegericht starten om samen stap voor stap veranderingen aan te brengen.

IMG_20130601_095107

Coachtuin

Voor onze gesprekken kunnen we gebruik maken van een prachtige tuin gelegen in een groot park. In mijn gezellig coach-tuinhuis kunnen wij ongestoord alles bespreken wat aandacht nodig heeft. Het kan ook uitgangspunt zijn voor prachtige constructieve wandelingen in een landelijke omgeving.

Heb jij hier behoefte aan, mail, FB of bel mij dan even voor een kennismakingsgesprek. Mijn contactgegevens staan onder het tabblad Contact op deze site.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>