NETWORK training

Ondernemend Netwerken

Ben je er op uit om een doorbraak in je leven te realiseren?

75% van de mensen die een nieuwe baan hebben gekregen of nieuwe klanten hebben gevonden hebben dat gedaan door ondernemend te netwerken. Je kan daarom meer succesvol zijn door de kracht van je netwerk in te schakelen met als resultaat dat je sneller een nieuwe baan, nieuwe contacten, klanten of een nieuwe relatie gaat vinden.

Frank traint mensen om Pro-active Netwerkprofessionals te worden met een schatkist vol sociaal kapitaal. Veiligheid, herkenning en respect  in een ontspannen netwerk omgeving vormen hierbij een basis.

DOELEN

Voorop staat het resultaat in het veranderen van bewustzijn en houding naar zichzelf in combinatie met de uitdagingen die arbeidsmarkt nu biedt. Een van die uitdagingen is de bewustwording dat er al miljoenen mensen in de wereld professioneel gebruik maken van sociale media wat kan bijdragen tot sneller vinden van een baan. Om mijn doel te bereiken werk ik op creatieve wijze aan vernieuwing en verbetering.

Resultaat

Aan het einde van de training zal je efficiënter, doelgerichter en meer plezier netwerken. Je zal dan:

  • Met het netwerk bewustzijn gaan netwerken waardoor je veel meer hulp krijgt
  • Je doelen sneller bereiken en dagelijkse taken efficiënter kunnen uitvoeren
  • Mogelijkheden vanzelf aantrekken
  • Je comfortabeler voelen op recepties en bijeenkomsten
  • Weten hoe Social Media zoals bv LinkedIn instrumenteel te gebruiken
  • De beschikbare middelen leren kennen en daardoor meer doen met minder tijd
  • Indien je in de verkoop zit: spontaan introducties en doorverwijzingen krijgen (zodat je minder “cold calls” moet doen)

Een prettig neveneffect is “social learning”, dat de deelnemers netwerken écht ter harte nemen en elkaar helpen. Spontaan zijn er al verschillende verkopen, samenwerkingen en andere mogelijkheden tijdens de training tot stand gekomen !

Praktisch

De training is een mix van een kort makkelijk theoretische kader en doeltreffende praktische oefeningen. Interactiviteit staat voorop. Netwerken is immers een werkwoord ! Er wordt gewerkt met oefeningen, rollenspelen, huisopdrachten en persoonlijke begeleiding (ter plaatse, via e-mail vooraf en achteraf).

Ondernemend Netwerken is een opleiding die uit 2 dagen bestaat en die volgens het “Ondernemend netwerk proces” van Frank Minderman is opgebouwd. Tussen de twee dagen door krijgen de deelnemers opdrachten mee.

Voor wie

Voor iedereen die bewuster, efficiënter en met meer plezier met zijn of haar netwerk wil omgaan. Dit geldt zowel voor commerciële als niet-commerciële functies. Aangezien er met een persoonlijk plan wordt gewerkt, is het niet belangrijk wat je achtergrond en voorafgaande ervaring is.

Aantal deelnemers

Omwille van de persoonlijke begeleiding en de interactiviteit, wordt het aantal deelnemers beperkt tot maximaal 15 personen.

Geef een reactie